SISU D 2000 D-vitamiini 50 mikrogrammaa 60 tablettia  / SISU D 1000 D-vitamiini 25 mikrogrammaa 60 tablettia

Sisu D-vitamiini ravintolisä turvaa päivittäisen D-vitamiinin saannin. D-vitamiini on ihmisen tärkein vitamiini ja sen puutoksesta on meille kaikille merkittävää haittaa. Riittävän D-vitaminin saannin voi ratkaista riittävällä auringonvalon saannilla, monipuolisella ja D-vitamiini pitoisella ruokavaliolla tai ravintolisävalmisteilla. Mikään ei luonnollisesti korvaa terveellistä ravintoa.

 

Aikuisen ihmisen päivittäinen tarve on D-vitamiinille on suurta ympärivuotisesti. Vuoden pimeinä aikoina tarve D-vitamiinin saannille ravinnosta ja ravintolisistä on erityisen merkittävää. Tämä siksi, koska pohjoisessa asuvat ihmiset eivät saa riittävästi D-vitamiinia auringonvalosta talviaikaan.Myöskään kesäisin D-vitamiinin saanti ei ole taattua, sillä ihmiset viettävät nykyaikana suuremman osan päivistään sisätiloissa menneisiin vuosiin verrattuna.

 

Auringonvalo on tärkein D-vitamiinin lähde. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan erityisesti kalasta, ja sitä on lisättynä joihinkin maitotuotteisiin. Tästä huolimatta D-vitamiinin saanti jää suomalaisilla helposti liian alhaiseksi. Asia voidaan korjata D-vitamiinivalmisteiden käyttämisellä, joilla elimistössä D-vitamiinin pitoisuus nostetaan riittävälle tasolle. Erityisen helposti ja tehokkaasti tämä onnistuu SISU D-vitamiinilla. SISU D-vitamiinivalmisteen sisältämä D3-vitamiini on tutkitusti tehokkaasti imeytyvässä muodossa ja sitä on taatusti riittävästi.

 

Sisu D-vitamiinilla saat sisua ja vastustuskykyä ympäri vuoden. 

 

Euroopan Unionin määrittelemät turvallisen päiväannoksen rajat D-vitamiinille ovat seuraavat. Tästä taulukosta voit helposti määrittää itsellesi sopivimman D-vitamiiniannoksesi. 

 

D-vitamiinin päivittäisen saannin turvarajat

                   Käyttäjä                                                  

D-vitamiinin määrä mikrogrammaa

Aikuiset

100 µg / päivä

Nuoret 11-17

100 µg / päivä

Lapset 1-10

50 µg / päivä

 

AINESOSAT:

Vaikuttavat ainesosat:

D3, vitamiini, (kolekalsiferoli)  25,50, tai 75 mikrogrammaa. 500%/1000%/1500% vuorokausittaisen saannin vertailuarvosta.

Muut ainesosat:

Tärkkelys, maltodekstriini, muunnettu tärkkelys, magnesium stearaatti, kalviöljy, piioksidi, C- ja E-vitamiiini

 

 

 

 

Annostusohje SISU D-vitamiinituotteille :

1 yksi tabletti päivässä, päivittäin, vuoden jokaisena päivänä.

”Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää”

”Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena”

”Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa”

 

Pakkauskoko 60 tablettia  - 2 kuukauden käyttöannos

SISU D-vitamiinit on valmistettu GMP-sertifioidulla menetelmällä, erittäin laadukkaista ja tarkasti valikoiduista ainesosista parhaan vitamiinin imeytymisen takaamiseksi.

Tuotteen raaka-aineet tulevat kansainvälisiltä markkinoilta, Valmistaja globaali lääketehdas. Tuote on loppupakattu Kiinassa. Virallinen alkuperämaa Kiina.